Sneakers tussen de Cadillacs!

Onze Cadillacs snapten er eerst helemaal niks van! Hoe komen die gekke benenwagens in hun verpakking? Zijn de verkeersregelaars helemaal de weg kwijt? Ze ontdekten al snel dat deze tijdelijke hardlopers hartstikke gezellig én lekker zijn, met gewoon de vertrouwde bosvruchtensmaak.

 

Maar hoe komen deze sneakers nu tussen de Cadillacs? Bij Autodrop doen we graag een beetje gek. Daarom hebben we een verrassende samenwerking met schoenfabrikant Floris van Bommel. Onze chauffeurs lopen nou eenmaal graag op goede schoenen. De sneakers in de doosjes Cadillacs zijn een smakelijke kopie van échte Floris van Bommel sneakers. Deze schoenen zijn niet te koop, maar kun je alleen winnen. Een echt collectors item dus!


Vind jij in jouw Cadillac-doosje een rubberen sneakertje? Dan ben jij de winnaar van een uniek paar Floris van Bommel sneakers! De schoenen zijn speciaal ontworpen voor Autodrop,  uitgevoerd in Cadillac-stijl. Scheur dus vlug naar de winkel, koop een doosje Cadillacs en wie weet ben jij wel één van de geluksvogels!Heb ik gewonnen?