Autodrop steunt MIVA: Samen kilometers maken

Miva

Wat doet MIVA?

Miva ondersteunt wereldwijd pioniers met onmisbare vervoersmiddelen. Pioniers zijn mensen die als eerste iets nieuws durven te ondernemen. Vaak zien zij het als hun bestemming om anderen te helpen. MIVA helpt hen met een auto, fiets, ezel of motor. Waarom ondersteunt Autodrop nou precies dit goede doel? Omdat we ooit zelf als pionier zijn begonnen. En natuurlijk omdat wij ook iets met auto’s hebben. Onze snoepjes spreken voor zich!


De pionier van Autodrop

Autodrop steunt MIVA door een auto te financieren voor Constance in Zimbabwe. Met een auto kan Constance vrouwen helpen een eigen bedrijfje op te zetten. Zo verdienen ze een eigen inkomen en kunnen ze ontsnappen aan de armoede. Vorig jaar startte 40 vrouwen met succes een kippenhouderij. Dit jaar wil Constance nog meer vrouwen bereiken en helpen, met kippen en bovendien met groente- en fruittuinen. Dankzij Autodrop kan Constance kilometers maken in Zimbabwe, waar nauwelijks openbaar vervoer is, en een auto onmisbaar is om mensen te bereiken.


Meer over het werk van Constance 


De speciale Autodrop Flits over MIVA in je mail?

Wil je op de hoogte blijven van Constances activiteiten en resultaten in Zimbabwe? Schrijf je dan hier in voor de speciale Autodrop Flits over MIVA. Je ontvangt dan alle nieuwtjes over dit project.