Autodrop steunt MIVA: samen kilometers maken!

Wat doet MIVA?
MIVA ondersteunt wereldwijd pioniers met onmisbare vervoersmiddelen. Pioniers zijn mensen die als eerste iets nieuws durven te ondernemen. Vaak zien zij het als hun bestemming om anderen te helpen. MIVA helpt hen met een auto, fiets, ezel of motor. Waarom ondersteunt Autodrop nou precies dit goede doel? Omdat we ooit zelf als pionier zijn begonnen. En natuurlijk omdat wij ook iets met auto’s hebben. Onze snoepjes spreken voor zich!

 

MIVA logo

 

De pionier van Autodrop
In 2017 en 2018 heeft Autodrop MIVA gesteund door het financieren van een auto voor pionier Constance. We zijn trots dat we in 2019 zijn gestart met het ondersteunen van een nieuwe pionier, Kamima uit Zambia!

Kamima ondersteunt kwetsbare families. Bijvoorbeeld door het trainen van ouders van kinderen met een beperking. Ook heeft hij een werk- en inkomen programma voor jongeren. Dankzij Autodrop kan Kamima kilometers maken in Zambia, waar veel wegen onbegaanbaar zijn en een goede auto onmisbaar is om mensen te bereiken. Zonder auto bereikt Kamima 100 mensen per maand. Met een auto zijn dit 1000 mensen!

 

Meer over MIVA