Veelgestelde vragen

Over onze producten

Onze auto's zijn in ieder geval vrij van gluten en koemelk.

Klik hier voor een overzicht van alle allergenen. Dan weet je zeker dat je veilig van onze snoepjes kunt genieten!

In onze producten met gelatine wordt gebruikt gemaakt van varkensgelatine.

Wij hebben inmiddels meerdere gelatinevrije weggebruikers! Namelijk: de Autodrop Uitdeelzak met vegan mini Cadillacs, Proefritje Mojito, Sex on the Beach en Piña Colada. Ze staan geparkeerd in jouw favoriete supermarkt!

 

We doen er alles aan om het verkeer in goede banen te leiden, maar we kunnen niet altijd voorkomen dat een chauffeur toch een verkeerde afslag neemt. Hierdoor kan het gebeuren dat de auto net jouw verpakking mist. We snappen dat dit een kleine teleurstelling kan zijn, dus we blijven investeren in het rijgedrag van onze chauffeurs!

Autodrop wordt gemaakt in onze fabriek in Jirnsum. De suiker en glucose-fructosestroop in onze producten zijn afkomstig uit Nederland. De melasse en salmiakzout in onze producten zijn afkomstig uit landen binnen Europa. Het zoethoutwortelextract en de zoethoutpoeder zijn afkomstig uit landen zowel binnen als buiten Europa.

Algemeen

Via het contactformulier kun je een aanvraag indienen om gratis in onze auto's te mogen rijden.


Maar let op! Iedereen rijdt natuurlijk graag gratis mee. Als we met iedereen zouden carpoolen, worden de benzinekosten voor ons wel erg hoog. Daarom maken wij altijd een selectieve keuze voor wie wij de beschikbare carpoolplekken reserveren.

Helaas is dat niet mogelijk. Onze Parkeerwachters kijken er streng op toe dat de fabriek niet zomaar betreden kan worden, en dit is nodig om de kwaliteit van onze auto's te kunnen garanderen!

Online hebben wij een aantal goede autodealers die ons wagenpark wereldwijd leveren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Worldwide Holland.

Geen probleem! Vul het contactformulier in en stel jouw brandende vraag aan onze Parkeerwachters.