Veelgestelde vragen

Over onze producten

Onze auto's zijn in ieder geval vrij van gluten en koemelk.

Klik hier voor een overzicht van alle allergenen. Dan weet je zeker dat je veilig van onze snoepjes kunt genieten!

In onze producten wordt gebruikt gemaakt van varkensgelatine. Maar we hebben ook een aantal producten die volledig vrij zijn van dierlijke ingrediënten. Dit zijn:

  • Lichtgewicht Cadillacs
  • Lichtgewicht Dubbel Dekkers
  • Bekkentrekkend Zure Fruit Dubbel Dekkers
  • Zalig Zoete Fruit Dubbel Dekkers

In het Wagenpark kun je een aantal dealers vinden waar deze producten te koop zijn.

We doen er alles aan om het verkeer in goede banen te leiden, maar we kunnen niet altijd voorkomen dat een chauffeur toch een verkeerde afslag neemt. Hierdoor kan het gebeuren dat de auto net jouw verpakking mist. We snappen dat dit een kleine teleurstelling kan zijn, dus we blijven investeren in het rijgedrag van onze chauffeurs!

Algemeen

Via het contactformulier kun je een aanvraag indienen om gratis in onze auto's te mogen rijden.


Maar let op! Iedereen rijdt natuurlijk graag gratis mee. Als we met iedereen zouden carpoolen, worden de benzinekosten voor ons wel erg hoog. Daarom maken wij altijd een selectieve keuze voor wie wij de beschikbare carpoolplekken reserveren.

Helaas is dat niet mogelijk. Onze Parkeerwachters kijken er streng op toe dat de fabriek niet zomaar betreden kan worden, en dit is nodig om de kwaliteit van onze auto's te kunnen garanderen!

Online hebben wij een aantal goede autodealers die ons wagenpark wereldwijd leveren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Worldwide Holland.

Geen probleem! Vul het contactformulier in en stel jouw brandende vraag aan onze Parkeerwachters.